• Str. Sitarului, nr. 13 (Salon Utopia)
  • Luni - Vin 08:00 - 20:00. Sam - 09:00 - 14:00

Masaj Terapeutic

in Brasov

Masaj medicinal

Kinetoterapie

Rezultate garantate

550 + clienti satisfacuti
Programari: 0787 899 775

Echipa Maseuri

Echipa maseuri

ECHIPA MASEURI

Busegeanu Decebal
Tehnician recuperare medicala si masaj si Coordonator centru masaj

Salut!
Busegeanu Decebal este numele meu si sunt, incepand cu anul 2015, tehnician in masaj si recuperare medicala.

Continua dorinta de dezvoltare si perfectionare profesionala, precum si grija deosebita catre starea de bine si problemele specifice fiecarui pacient, m-au facut sa nu ma opresc aici.

Astfel, incepand cu anul 2019, am absolvit cursul si sunt terapeut in “Trigger points therapy”, o terapie care s-a dovedit a fi o modalitate de tratament sigura si eficienta ce se axeaza pe ameliorarea durerii si tratarea anumitor afectiuni prin diferite tehnici de inactivare a “punctelor trigger”, fara efecte adverse de lunga durata. Din acest motiv ar trebui sa reprezinte o prima metoda de tratament, fara a fi lasata in ultima instanta.

Din 2020 sunt si terapeut in “Medical Taping”, cu aplicabilitate in traumatologie si ortopedie. Aceasta metoda complexa ajuta la prevenirea si tratarea leziunilor aparatului locomotor prin tehnici de aplicare a benzilor kinesiologice care grabesc procesul de vindecare a persoanelor care sufera de diverse traumatisme si boli ortopedice, in faza acuta sau cronica.

Cum te pot ajuta?

Anii de experienta in domeniu precum si pacientii mei pot confirma profesionalismul si competentele mele in domeniul recuperarii medicale prin masaje terapeutice.

Cunostintele mele de anatomie si fiziologie imi permit punerea in practica cu un deosebit succes a celor mai complexe tehnici si proceduri de recuperare medicala post-traumatica sau de ameliorare pana chiar la completa vindecare a afectiunilor cronice.

Programeaza-te acum!

Pentru a putea beneficia de serviciile mele, este necesar sa te programezi aici!

ECHIPA MASEURI

Barbulescu Roxana - Tehnician maseur

Buna!
Sunt Barbulescu Roxana, absolventa a cursului de tehnician masaj in anul 2020.

Experienta acumulata in decursul acestor 2 ani in domeniile masajului de relaxare, masajului anticelulitic si drenajului limfatic, mi-a permis sa ma alatur incepand cu anul 2022 echipei de maseuri coordonata de Busegeanu Decebal, impreuna avand ca scop oferirea celor mai bune servicii de masaj in zona Brasovului.

ECHIPA MASEURI

Programeaza-te acum!

Pentru a beneficia de experienta si competentele mele in masaj

ECHIPA MASEURI

Enache Marina - Tehnician maseur

Salut!
Marina este numele meu, tehnician masaj, cu o experienta de peste 3 ani in practicarea masajului de relaxare, masajului anticelulitic si altor tipuri de masaj.

Incepand cu anul 2022, fac parte din echipa de maseuri coordonata de Busegeanu Decebal, urmarind impreuna oferirea celor mai bune servicii de masaj in zona Brasovului.

ECHIPA MASEURI

Programeaza-te acum!

Pentru a face parte dintre clientii multumiti de serviciile mele

Hi, How Can We Help You?