• Str. Sitarului, nr. 13 (Salon Utopia)
  • Luni - Vin 08:00 - 20:00. Sam - 09:00 - 14:00

Masaj Terapeutic

in Brasov

Masaj medicinal

Kinetoterapie

Rezultate garantate

550 + clienti satisfacuti
Programari: 0787 899 775

Busegeanu Decebal

Busegeanu Decebal

Tehnician masaj recuperare medicala / Coordonator centru masaj
  • Address Info :
    Brasov, Romania

Tehnician masaj recuperare medicala - Coordonator centru masaj

Salut!
Busegeanu Decebal este numele meu si sunt, incepand cu anul 2015, tehnician in masaj si recuperare medicala.

Continua dorinta de dezvoltare si perfectionare profesionala, precum si grija deosebita catre starea de bine si problemele specifice fiecarui pacient, m-au facut sa nu ma opresc aici.

Astfel, incepand cu anul 2019, am absolvit cursul si sunt terapeut in “Trigger points therapy”, o terapie care s-a dovedit a fi o modalitate de tratament sigura si eficienta ce se axeaza pe ameliorarea durerii si tratarea anumitor afectiuni prin diferite tehnici de inactivare a “punctelor trigger”, fara efecte adverse de lunga durata. Din acest motiv ar trebui sa reprezinte o prima metoda de tratament, fara a fi lasata in ultima instanta.

Din 2020 sunt si terapeut in “Medical Taping”, cu aplicabilitate in traumatologie si ortopedie. Aceasta metoda complexa ajuta la prevenirea si tratarea leziunilor aparatului locomotor prin tehnici de aplicare a benzilor kinesiologice care grabesc procesul de vindecare a persoanelor care sufera de diverse traumatisme si boli ortopedice, in faza acuta sau cronica.

Cum te pot ajuta?

Experienta in domeniu

Anii de experienta in domeniu precum si pacientii mei pot confirma profesionalismul si competentele mele in domeniul recuperarii medicale prin masaje terapeutice.

Cunostinte

Vastele mele cunostinte de anatomie si fiziologie imi permit punerea in practica cu un deosebit succes a celor mai complexe tehnici si proceduri de recuperare medicala post-traumatica sau de ameliorare pana chiar la completa vindecare a afectiunilor cronice, aceste aspecte evidentiindu-ma si deosebindu-ma in acest domeniu al dobandirii si mentinerii sanatatii prin metode si tehnici manuale de masaj.

Ma puteti contacta prin formularul de contact de mai jos    Hi, How Can We Help You?